top of page
Search

Comeback i Skien!

NT Fritidsparken Open er rigget og klart, og vi er superglade for endelig å invitere til kampstart lørdag morgen kl 8:00. En utsatt turnering har ikke satt en demper på påmeldingen, heller tvert imot, og kampoppsettet signaliserer nok en helg med høyt nivå under sommersolas varme stråler.


Ekstra stas er det at en av Norges beste damespillere gjennom tidene, Victoria Faye Kjølberg, gjør et veldig spennende comeback. Kjølberg, som har vært ute siden 2019 p.g.a. en skulderoperasjon, er en meget god teknisk spiller og har endelig latt seg friste til et comeback i sanda med makker Ane Spurkeland. Det blir spennende å se om hun har beholdt sitt høye nivå - og forhåpentligvis ser vi henne i sanda senere i sesongen også.


Har du ikke planer for helga kan vi virkelig anbefale en tur til Ibsens hjemby og @skien som er vert for arrangementet. Foruten sandvolleybanene er dette et aktivitetseldorado for voksne og barn. Her finner du badeland, klatrepark, frisbeegolf, spa, tennis, curling, idrettshall, turstier, terrengsykkel løyper, minigolf, padle baner, shuffleboard, bordtennis, sjakk m.m. (Aktiviteter må bookes - sjekk hjemmesiden til Fritidsparken).


Sjekk vårt arrangement på FB for linker og informasjon til seeding, kampoppsett, bilder og resultater.

📷 Kristian Monsen54 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page