top of page
Search

De unge dominerte i sanda!

De to første turneringene av årets Norgestour har vært dominert av fremadstormende unge spillere. Ikke bare to - men mange - veldig mange. Sjelden har vi sett mer talent på et så høyt nivå både på dame og herresiden. En lang rekke av toppvolley elevene er meget disiplinerte for alderen sin. Det spilles taktisk, teknisk og fysisk volleyball på høyt nivå med masse lekenhet og lekre detaljer. Det ser ut til at det jobbes meget bra med elevene fra Sand - og forbildene de har i Beach Volley Vikings er det ingenting å si på. Spillere som Jo Sunde, Markus Mol, Nils Ringøem, Max Fosselie, Birgitte Maaseide, Thea Jürgensen, Kirstine Garder og Karen Elise Lund Saga er alle spillere som har bidratt til å sette grå hår i eldre og seiersvante hoder både under Stavanger turneringen og i helgas Oslo Masters.


I tillegg til alle disse fremadstormende spillerne, og det er mange flere enn de vi har nevnt her, er det en rekke spillere på Norgestour som holder høyt nivå. Bredden er formidabel.


Store gratulasjoner til vinnerne i NT Oslo Masters I:


A Final
1.plass:

Damer: Kristine Garder & Karen Elise Saga

Herrer: Markus Mol & Jo Gladsøy Sunde


A Final
2.plass:

Damer: Anne Schwinghammer & Ida Høvik

Herrer: Nils Ringøen & Max Fosseli
Damer vinner av B-sluttspill : Siri Broch & Ranghild Torgersen

Herrer vinner av B-sluttspill: Martin Olimstad & Lars Fredrik Tvinde


Damer vinner av C-sluttspill: : Jenny Hansen & Marte Lauvås

Herrer vinner av C-sluttspill: Lars-August Johnson & Magnus Helgerud


Oslo Sandvolleyballklubb gjorde en god innsats som alltid, med sin dyktige gjeng med frivillige skape de en flott ramme rundt Oslo Masters. Nå går turen videre til Oddanesand hvor vi arrangerer beach camp ferie for alle nivåer, alle aldere - single, par, familier, grupper - etterfulgt av tradisjonsrike NT Oddane Sand. Vind og strand kan kanskje favorisere de rutinerte og litt eldre spillerne. Vi gleder oss!


Takk til våre lokale og faste samarbeidspartnere som gjør det mulig for oss å dele sportsgleden med nettopp deg!


#reklame #wilsonvb #redbullnorge #shadesofnorway #mizunonorge #nordicchoicehotels #campsrus #abox #frendeforsikring #expoteket #norgestour #norgesvolleyballforbund


Foto: Oda Hveem og Ole Klamas
302 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page