top of page
Search

Favorittene innfridde i stavanger!

Updated: Jun 9, 2021

Det unge hjemmehåpet Birgitte Maaseide hentet hjem seieren sammen med Thea Luise Jürgensen og vant finalen etter en underholdende, spennende og velspilt finale mot Karen Elise Lund Saga og Martine Kragholm. Begge de sistnevnte studerer på stipend i USA der de til daglig spiller College Beach volleyball.

I herreklassen innfridde første seedede Nils Ringøen og Christian Ruud, men aldeles ikke uten problemer. Både finalemotstander Sunde/Mol og semifinalemotstander Holtan/Henriksveen bød på solide utfordringer. Sistnevnte måtte gi seg tidlig i andre sett p.g.a. skade.

Stavanger viste seg fra sin beste side med strålende sol og sydentemperaturer under hele turneringen. Lokal arrangør KFUM Stavanger leverte en meget velorganisert turnering, med en effektiv og positiv dugnadsgjeng som skapte god stemning og flotte konkurransevilkår for utøverne.

Vi retter en spesielt stor til til alle lokale sponsorer som har bidratt til å få dette flotte arrangementet på plass. Norgestour setter nesa mot Østlandet hvor vi gleder oss til neste stopp som går på Voldsløkka i Oslo førstkommende helg.

Takk for oss Stavanger. Vi sees i sanda til neste år!
49 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page