top of page
Search

Høyt nivå på NT Oslo Masters!

Svein Solhaug, som har representert Norge sammen med Beach Volley Vikings den siste tiden, var sammen med knallsterke Christian Ruud seedet som nummer 1 og klare favoritter til å vinne Norgestour på Voldsløkka. De tapte for Torje Thorkildsen og Ruben Pedersen i andre runde. Løkken/Henriksveen som gikk inn i turneringen seedet som nummer 2, tapte for Tomter/Opsahl.


Alle slår alle, og slik er det også på damesiden. Spillsystemet i Norgestour er lagt opp på en slik måte at vi ser nesten bare spennende oppgjør gjennom hele turneringen. Det er knallhardt å komme seg til toppen - og bli der. Sultne unge og fysiske spillere utfordrer rutinerte og taktisk/teknisk gode spillere, som for eksempel Anne Schwinghammer og Ida Høvik som til slutt måtte se seg slått 1-2 på fredag av Julia Thelle/Birgitte Maaseide. Thelle/Maaseide regnes som noen av våre største talenter.

For noen år tilbake var Hendrik Mol, Mathias Berntsen, Anders Mol og Christian Sørum noen av de unge talentene som utfordret de eldre. Hvem vet, kanskje ser vi noen nye stjerner på Voldsløkka i helga som slår ut i full blomst langt utenfor Norges grenser i fremtiden. Talentene er det ingenting å si på - de er det mange av, og matchingen de får på Norgestour er formidabel.


Vi gleder oss vilt til søndagens sluttspill og finaler!


Følg våre kanaler i sosiale medier for link til stream, kampoppdateringer m.m.


Takk til våre lokale og faste samarbeidspartnere som gjør det mulig for oss å dele sportsgleden med nettopp deg!


#reklame #wilsonvb #redbullnorge #shadesofnorway #mizunonorge #nordicchoicehotels #campsrus #abox #frendeforsikring #expoteket #norgestour #norgesvolleyballforbund


780 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page