Search

Hvem kan slå Sunniva?

Sunniva Helland-Hansen var å se på TV-skjermen for et par uker siden der hun kjempet for norsk deltagelse i Olympiske leker i Tokyo. Hun spilte strålende sammen med Ane Guro Hjortland, og etter å ha slått Østerrike og Frankrike, var det så nær som det overhodet kunne bli mot Nederland.


Sunniva Helland-Hansen i mottak under Kristiansand Masters 2019. Foto: Visuello

I Kristiansand Masters skal Sunniva spille med en annen blokkspiller - supertalentet Thea Jürgensen fra Øksil. De to er seedet nummer 1 og blir laget alle ønsker å slå i Kristiansand. Bak dem kommer det et kobbel av sterke lag; Rygh/Broch, Eritsland/Slettebøe, Windelstad/Isachsen og ikke minst hjemmehåpet og innendørsproffen Renate Bjerland som spiller sammen med meget sterke Kirstine Garder fra Halden. Kombinasjonen av Frida Berntsen og Melina Mol, er også en ung og meget interessant kombinasjon som blir spennende å følge! Om du følger med på norsk volleyball, så bør du alltid kikke en gang ekstra om du ser navnene Mol eller Berntsen:)

På herresiden har Pande/Tellnes kjempet seg til seed 1 etter flere gode resultater. For å holde denne posisjonen gjennom turneringen må de slå flere sterke konstellasjoner. Seed 3 bestående av Ruben Pedersen og Nils Ringøen blir kanskje de aller tøffeste å bryne seg på, men Opsahl/Tomter kan også hente hjem det hele, og vi skal aldeles ikke glemme tidligere Olympier Tarjei Skarlund som stiller med Emil Øfstaas. Skarlund har en tendens til å gjøre sine saker meget bra!

Turneringen i Kristiansand blir dette årets største med 110 lag påmeldt. Vi gleder oss!Thea Jürgensen og Melina Mol i NT Stavanger Open 2021. Foto: Lars Aalgaard

Marius Pande & Kjetil Tellnes under NM 2020. Foto: Visuello


#norgestour

619 views0 comments

Recent Posts

See All