top of page
Search

Lek, moro og minivolley på Oddane sand.

Updated: Jun 25, 2021

Til tross for dystre værvarslinger, så skinte sola stort sett fra skyfri himmel og skapte glimrende forhold for de over 50 barna og voksne som hadde kastet seg på minivolley og familiecamp på Oddane sand. Minivolley er en forenklet versjon av volleyball som gjør at barn helt ned i 4-5 års alder kan mestre spillet.

Campen ble organisert i «tolvte time», ettersom reglene rundt korona har vært strenge gjennom hele våren, så det var en meget munter gjeng voksne og barn som koste seg på stranda gjennom hele helga og fikk oppleve en etterlengtet "syden-stemning."

Lørdag formiddag forlot foreldrene barna for en morgenøkt mens noen foreldre koste seg på sidelinja og andre gikk på tur i området. På ettermiddagen fikk også foreldrene prøve seg på volleyball med varm myk sand mellom tærne.

Treninger på lørdag ble etterfulgt av turneringsspill på søndag. På kveldene og i periodene før,etter og mellom sandvolleyballtreningene kunne deltakerne boltre seg med bl.a. SUP, Spikeball, Cornhole, Frisbee-golf, som er en del av tilgjengelige strandaktiviteter i campen, toppet med felles grilling på stranden på kveldstid.

Smilet hang løst hos de tidligere europamesterne Høidalen & Kjemperud som sto for arrangementet. Sjelden har vi sett barn og familier kose seg på den måten de gjorde med strandliv og sandvolleyball, som denne helgen på Oddanesand. Sandvolleyball er en helt unik sportsaktivitet da den passer for absolutt alle, og lett kan utøves av spillere på forskjellig nivå/alder på samme bane - med andre ord en perfekt familieaktivitet.

På www.facebook.com/campsrus finner du flere bilder fra denne helgen, info om kommende camper. Følg oss gjerne. Vi gleder oss til å invitere enda flere familier neste år!


73 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page