top of page
Search

Minivolley skaper fremtidige utøvere!

Minivolley har skapt en arena der barn helt ned i 3 - 5 års alderen kan lære å spille volleyball via kast, lavt nett og små baner. Minivolley er en genial måte å aktivisere barna på, og gir en myk og god introduksjon til volleyballspillet i ung alder.


De tidligere Europamesterne Jørre Kjemperud og Vegard Høidalen fikk selv aldri mulighet til å spille minivolley. Da de var smågutter fantes det kun 6 mot 6 på stor bane med "voksenregler”. De er begge lidenskapelig opptatt av å spre gleden ved sandvolleyball til barn og unge, og etter at de la toppidretten på hylla har de vært med å bygge opp rekruttering av minivolley i flere klubber og gjennom sitt arbeid med sandvolleycamper.


I samarbeid med Norgestours turneringer på Oddane sand, og senere i Lofoten, er det i år lagt opp til et bredt tilbud av kurs og moro med mye fokus på barn og unge. I helga arrangerer Høidalen/Kjemperud camp for barn og foreldre på vakre Oddanesand i en perfekt ramme der både barn og voksne koser seg med lek og spill på stranda! Vi tok en kort prat med dem om betydningen av minivolley under forberedelse til helgas begivenheter.


Følg oss på Instagram og Facebook for bilder og nytt fra minivolley og camper.


#norgestour


34 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page