top of page
Search

STØRSTE INNENDØRSTURNERING I NT SÅ LANGT!

Spillere fra hele Norge tok turen til Abox - Fjellhallen på Greverud i helga. Tidligere landslagsspillere Vilde Solvoll og Ingrid Lunde gjorde comeback, sultne toppvolley elever leverte gode resultater og den lokale Greverud spilleren Jørn Gamlemoen tok medalje og med det sin femtiende pallplassering i Norges Tour.


Arrangørene på Greverud fikk en hyggelig nøtt å knekke før helgens turnering på Abox. Tidligere Olympier Vegard Høidalen, som var turneringsleder, mente på forhånd at det var plass til maks 32 lag i turneringen gitt at det bare er 3 baner i Fjellhallen på Greverud. Med 50 påmeldte lag, så gikk egentlig ikke kampoppsettet opp. Etter en formidabel jobb med spilleplanen, regelunntak i forhold til lengde på kamper, en ekstra dag med kamper og godt samarbeid mellom arrangører og spillere, så ble det hele gjennomført mer eller mindre prikkfritt. Det rettes en stor takk til tålmodige spillere som på det verste var i hallen fra 08:00 om morgenen til 22:00 om kvelden.

I tillegg til selve turneringen, ble det i samarbeid med Abox, tilbudt gratis volleyballskole for elever i Oppegård skolene uka før turneringen. Mer enn 300 barn og unge var innom på Abox og fikk lære seg de grunnleggende prinsippene i den fantastiske sporten vår gjennom instruksjon av topp spillere!


Etter mange tøffe og jevne kamper var det comeback spilleren Lunde og makker Ane Spurkland som tok hjem seieren på damesiden. På herresiden vant talentet Håvard Solheim, som hadde teamet opp for første gang med solide Kjetil Tellnes. Store gratulasjoner til alle!TOPP 3 DAMER

  1. plass: Ingrid Lunde & Ane Spurkeland

  2. plass: Victoria Faye Kjølberg &Julie Varga

  3. plass: Kaelo/ Windelstad og Thelle/Duesund


TOPP 3 HERRER

  1. Kjetil Tellnes & Håvard Solheim

  2. Jørn Gamlemoen & Stian Opsahl

  3. Helgerud/Moen og Pande/Ruud


Vi ønsker å rette en stor takk til alle våre flotte samarbeidspartnere som gjør det mulig å spres sportsglede ut til det ganske land

Wilson volleyball

Abox

Camps R'us

Thon Hotels

Expoteket AS

Mizuno Norge

Norges volleyballforbund


Ta til Fotograf Oda Hveem/Visuello121 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page